PUMKIN FARM – Elina Casell

Elina Casell

Annons

PUMKIN FARM

Igår var vi på en pimplings farm och barnen fick rida häst och det fanns massa olika aktiviteter som att “gräva guld” och annat kul för barnen. Äe så otroligt fint här i Scottsdale och solnedgångarna är ju bara helt magiska! Var jätte mysigt att få lite kvalitets tid och kila på djur och bara njuta av den fina omgivningen. Låg inte alls långt ifrån där jag bor så var väldigt smidigt. Dock ville inte Theo ha någon pumpa så vi struntade i att ta med det haha. Men var ändå värt trippen! Sen ganska nyss så var det en hel drös med vildsvin utanför mitt hus, alltså vild djurslivet här slutar aldrig förvåna.. är ni redo för halloween annars? Här är ju högtiden gigantisk så det ser jag fram emot! Vad ska ni isåfall klä ut er till?

// went to a pumpkin farm yesterday with the kids! Theo got to ride a pony and we where hanging with some farm animals and it was other fun activities for the kids, great quality time with the kids! And the sunset here is just magical! I love the surroundings here in Arizona! And speaking of animals, had like 10 havalinas just outside my door just now, the wildlife here never seem to surprise me! also Halloween is coming up! What are you guys going to be??

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinacasell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons