WEEKEND – Elina Casell

Elina Casell

Annons

WEEKEND

 

Hej alla!

Då var det söndag, igår så började dagen med en fotbolls match för Theo men dom fick avbryta för det började stört regna så stackars ungarna blev helt dyngsura så det var bara att åka hem och slänga in han i en varm dusch, men han var nöjd ändå för han lyckades hinna med ett mål iaf! På kvällen tog jag barnen till hockey matchen och sen så åkte dom hem med deras pappa och jag käkade middag med min kompis Madi, vi tog en snabb drink efteråt och kollade på folk, körde en så sjukt rolig lek där man låtsas att man vet vad folk pratar om mesans man iakttar dom från håll och pratar deras konversationer, vi skrattade så mycket så jag nästan grät, vilka sjuka grejer vi kom på haha! Vi kikade förbi några av barerna sen också men jag känner inte att det är så kul att gå ut längre utan tycker det är mycket roligare att bara käka middag och hänga på ställen där man kan prata, kanske är att man börjar bli gammal, jag har ju faktiskt inte heller något emot att bara mysa hemma i soffan framför tvn någon helg heller, kan faktiskt föredra det även om jag tycker om när det händer saker också. Men jag kände mig väldigt glad igår i alla fall! det var kul att man fick se några man kände också:)

På onsdag åker jag och Theo till Chicago och Oliver stannar här med Molly min barnvakt för honfick förhinder och kunde inte hänga med sen, så kände att det är bättre för Oliver att vara kvar här med henne och ha sina vanliga rutiner istället för att jag skulle åka själv med båda. Så kommer vi hem igen tidig morgon på lördag, hade tänkt att åka hem på fredagen men fanns inte ett enda plan då så fick bli 3 nätter,, Jag har lite jobb att fixa med och har ett shopping event för mitt klädmärke som ni ser inbjudan ovan, så om ni är i Chicago får ni gärna kika förbi! Jag kommer även gå på matchen där och träffa alla mina gamla vänner och Theo är så taggad på att träffa hans alla kompisar från chicago tiden.

Nu blir det in i duschen, sen måste jag gå igenom lite fakturor och svara mejl och så jobbar jag fortfarande på den där makeup videon som jag försöker få ihop, är ju inte den duktigaste på att sätta ihop videos och sånt så tar lite tid.. Men jag hoppas att ni haft en fantastiskt helg!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinacasell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons