Elina Casell

SIMPLE DAY/NIGHT MAKEUP VIDEO

CLICK HERE TO WATCH VIDEO

Här har vi den, tog lite tid men ni får ha avseende med att jag är VERKLIGEN INGEN expert på detta med videos men om ni gillar detta  och kanske vill ha lite mer detaljerad och roligare ” party” makeup videos så får ni säga till.. För detta var bara en snabb visning. Och skulle ni isåfall hellre vilja att jag pratar och förklara vad jag gör eller gillar ni dessa typer av videos? Sen såg jag i videon nu att jag hade skrivit fel på en concealer produkt from var från märket MAC och inte MAKEUP STORE!

 

// Here you have my makeup video, but you all have to know that I am definitely NOT an expert at these kind of videos so don’t expect it to be grand lol. But if you do like this and want more videos like this then let me know and I can try to do better and more detailed ones with more ”going out” kind of makeups. Also would you rather have me talk and explain what I’m doing or do you prefer this? I also noticed that I wrote the wrong name on one of the concealer products, it says its from makeupstore ”cover all mix” but its actually MAC.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.