TELL ME – Elina Casell

Elina Casell

Annons

TELL ME

 

shoes STUART WEITZMAN, bodysuit ZARA, jeans ELINA CASELL (the brand)

Tur att man har dagbok alltså, så man kan få ur sig vad man egentligen känner… jag har inte så mycket att komma med, känner att jag har för mycket inom mig idag för att får ur mig något vettigt här! dags för lite meditering..

Så vi gör såhär istället! VAD VILL NI LÄSA OM HÄR? och vad vill NI se mer av på min blogg? Är det mode, familj, mat, hälsa, inredning? Vad är det ni vill se egentligen? Vill ni att jag skriver mer om Skottsdale som stad? om mina favorit ställen? let me know!!

HÄR är en enkät som ni gärna får fylla i så jag vet lite mer om er och vad ni tycker är kul här på bloggis!

STOR KRAM

// What do you guys want to read about here and have more of?? What do you enjoy the most on my blog? is it fashion, family, food, health, interior? What do you really want here on my blog? Do you want me to write more about scottsdale? and my favorite places here? LET ME KNOW! big hug

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinacasell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Jag skulle tycka det vore jätteintressant att höra om det vardagliga livet i usa, skillnader mot Sverige, tex skillnader med barn mellan usa/sverige. O gärna dina fina mattips, du inspirerar på det sättet!

Annons