Elina Casell

MY PACK

Mina älskade pojkar, det går liksom inte beskriva den kärleken jag känner för dom, jag älskar dom så med varenda cell i hela kroppen! Och det är så kul att se hur dom utvecklas och blir sina egna individer! Dom är verkligen så olika i personligheterna, raka motsatserna! dom är mitt lilla wolfpack!

Igår var jag med barnen på första matchen för säsongen och dom tyckte det var jätte kul, kändes ju lite konstigt att vara tillbaka pga omständigheterna är klart men jag vill ju självklart vara där för mina barn och försöka göra det bästa av situationen vi är i. Efter så åkte barnen hem till Niklas och jag gick ut en sväng på stan med Janelle och Mandi. Kom inte ut förrän ganska sent dock eftersom vi var fast i trafik länge och sen får man räkna med lite extra tid när man är med jenelle haha, ett ”snabbt” stopp hemma och en ”snabb” dusch menas mer två timmar lol, jag är sån som alltid är först överallt och är otålig och vill iväg men hon är manjana manjana, vilket jag iof gillar, önskar jag va lite mer sån, var mysigt att hänga lite hemma hos henne också så gjorde inte så mycket faktiskt,. Hade egentligen bokat bord för att käka men blev för sent så fick avboka, så när vi väl kom ut så blev det bara en snabb drink eftersom jag ändå var nere i stan.

Theo hade sin andra fotbollsmatch igår morse också och gjorde 3 mål denna gången, han är verkligen super duktig och kämpar som ett djur, så roligt att se, och det är så gulligt för varje gång han gör mål så kollar han på mig för att se min reaktion och så ser han så nöjd ut! Min lilla going, han lyckades slå sig också och fick en rejäl smäll på smalbenet och då ville han aldrig mer spela fotboll sa han men dröjde inte länge förrän han sprang ut på planen igen när coach sa att han behövde honom. Så han bet ihop och körde på igen. En riktig liten tävlingsmänniska det där..

Idag har det inte vart mycket knop faktiskt, städat, ringt några samtal, pluggat och nu tänkte jag åka till koi poke och hämta lite mat! Är så trött för lyckas nästan alltid vakna klockan 6 på morgonen när solen går upp för har inte några persienner för fönstren i sovrummet så solen skiner in och väcker mig alltid haha. Så tänkte försöka ta tag i det i veckan! Hoppas ni haft en fin helg!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linda

  Skulle tycka att följande vore jätte kul att läsa om:
  – skönhet (både behandlingar, vardagsgrejer och smink + produkter)
  – mer träning och hälsa och gärna då mer om din resa inom kost och träning eftersom det kan vara lite svängigt som ung kvinna med alla faktorer som påverkar
  – smink video (vet att det kommer :D)
  – träningsrutin
  – 20 saker man inte vet om dig!
  – inredning och tips om hur man kan tänka kring det när man bygger upp ett nytt hem rum för run

  Kram! Och ha världens bästa dag!