Elina Casell

PALEO BANANA BREAD

GF/DF BANANA BREAD

4 mogna baneren (jag tog 3 baneren och 1 dl pumpa puré för hade inte 4 hemma)
(4 Bananas, ripe)
1/2 dl maple sirap (1/4 cup Maple syrup, pure)
1,5 dl mandel mjöl (3/4 cup Almond meal)
1,5 tsk bakpulver (1 tsp Baking powder)
3 dl glutenfritt havregryn mjöl (1 1/2 cups Certified gluten-free oat flour)
1 nypa salt (1/4 tsp Salt)
2 tsk vanilj extrakt (2 tsp Vanilla extract, pure)
1/2 dl cocos olja (1/4 cup Coconut oil)
sätt ugnen på 175 grader C. ta en brödform och smörj med lite cocos olja eller så kan du täcka med bakplåtspapper. Kombinera bananerna, cocosoljan, sirapen och vanilj extrakt i en mixer/matberedare tills du får en jämn smet. Häll över smeten till en burk och lägg till havre mjöl, mandel mjöl, bakpulver, salt och blanda allt och lägg sedan smeten i brödformen och strö på lite havre eller skivor av banan för dekoration. baka i mitten av ugnen i ca 60-70 min och låt svalna innan ni äter! släng på lite smör och avokado med färsk basilika och yumm Enjoy!
//Preheat the oven to 350 degrees F. Grease an 8-inch loaf pan with coconut oil and set aside.

Combine the bananas, coconut oil, maple syrup, and vanilla in a blender and blend.Transfer to a medium bowl and add the oat flour, almond meal, baking powder, baking soda, and salt. Whisk together and pour the batter evenly into the prepared pan. Bake for 60-70 minutes, or until a toothpick inserted into the center comes out clean.Allow to cool before enjoying.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.