Elina Casell

BRIGHTER DAYS

Blev precis lite blondare och jag älskar det!

Håret blir verkligen koppar färgat av vattnet här så kände att jag behövde få en uppfräschning nu till hösten så gjorde det lite blondare och jag blev jätte nöjd! köpte också silver shampoo som jag hoppas hjälper att hålla håret kallare. Har ni något favorit silver shampoo? Ska strax iväg med Theo på hans första fotbolls träning och sen fortsätta jobba på mina projekt ikväll som jag har, måste också sätta igång med mitt tredje uppdrag som jag fått ifrån skolan. Planerar också att åka till Chicago i några dagar i mitten av Oktober, både för jobb och sen hälsa på några gamla kompisar som också vill se barnen så tänkte ta med dom, min barnvakt hänger med och hjälper mig så det känns tryggt och skönt så jag slipper resa själv med barnen!

Nu är det höst, det börjar märkas här i scottsdale också för det börjar äntligen bli lite svalare i luften så man kan vara ute mer. Och snart är det halloween, har ni några planer för halloween? här över är ju det super stort och jag vet att på granngatan här så har dom en jätte stor halloween tillställning för alla barn som jag tänkte ta barnen på så det blir kul för dom. Vi ska vara PJ masks, Theo som Catboy, Oliver som Gecco och jag som Owlette haha. Sen har jag en annan utklädnad sen när jag går ut på kvällen på halloween men den får ni se då;)

Tänkte också fråga er om ni vill höra mina förlossnings berättelser för jag aldrig riktigt skrivit om dom innan och jag har fått flera förfrågningar om mina erfarenheter innan, så om ni skulle tycka det vore intressant att läsa om så får ni säga till här!

//went and got my hair a little lighter, it gets so brassie here from the water and I felt like I needed a refreshment for the fall. I also bought purple shampoo to keep the color cooler longer So hopefully its a good one. Im just about to take Theo to his first soccer practice here and then when I get back Im gonna continue to work on my new projects that I have and also start my third assignment from school.I have also made plans to go to chicago in the middle of October for some work and also to see some old friends, I will bring the kids with me and also my nanny is coming with to help out so that feels nice to have some extra hands with the kids.

I can finally tell that fall Is in the air here in scottsdale because its starting to cool down a little so we can spend more time outside! And Halloween is coming up, that are you guys going to be, me oliver and Theo will be the PJ masks. and then I have another outfit for going out with the grownups later lol. 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Alex

  Bästa silverschampot jag använt någonsin är från sachajuan. Torkar inte ut håret som många andra gör, men fortfarande bäst att använda inpackning till

 2. Alex

  Bästa silverschampot jag använt någonsin är från sachajuan. Torkar inte ut håret som många andra gör, men fortfarande bäst att använda inpackning till

 3. Matilda

  Så snyggt! Redken har ett nytt (tror jag) silverschampo (lila flaska) plus balsam som jag tycker är grymt!
  Min frisör tipsade mig om det, både schampo och balsam då många vanliga balsam tydligen gör att silverfunktionen i schampot till viss del sköljs bort?