WEEKEND – Elina Casell

Elina Casell

WEEKEND

Oj nu saknar jag mina små skruttar, men imorgon kommer dom hit igen! I fredags så var jag på middag och tog några drinkar med Anna och Nikola på OLIVE and IVY i oldtown, hade super trevlig, var väldigt mycket folk ute men var inte ute länge eftersom Nikola ammar så hon gick hem tidigt och Anna skulle upp tidigt med hennes lilla så vi var alla hemma tidigt. igår så passade jag på att vara ute och slappa lite vid poolen nu när jag inte har barnen, men blir så himla lätt rastlös så kan aldrig ligga där så länge så jag gick in och bakade och städade huset och tvättade och sånt där, sen pluggade jag och kom ganska långt så idag blev jag klar med mitt andra uppdrag yay, så nu väntar jag på att se hur jag klarade det så jag kan få mitt nästa! Idag åkte jag, Niklola och hennes lilla bebbe Lily till fashion square och strosade runt i affärer och lunchade, lilla Lily är så himla go, bebis gos är ju det bästa! Dom bor ju grannar med mig så det är mysigt att kunna gå över dit och hänga med dom och såklart få sig en liten dos gos ibland. Nu tänkte jag slänga på en rulle och sen hoppa i säng! Ha en fin kväll!

// Miss my babies today! But Ill get them tomorrow again! Friday I went to dinner with Anna and Nikola to Olive and Ivy, really good food there and had a great time, love those girls! yesterday I spent some time by the pool enjoying the sun but get so easily restless so didn’t end up being there for long so went in and baked cinnamon rolls from scratch and then cleans the house and did laundry and things like that and I also studied so now today I managed to finish my second assignment, yay so now Im just waiting to hear back how I did so I can get my next one. Today I went will Nikola and her sweet little baby Lily to fashion square in old town and looked in stores and had lunch, lily is such a little cutie I just want to squeeze her, Love that they are my neighbors here so I can just walk over and spend time ´with them whenever” Now I’m gonna watch a movie and then hop into bed. have a great night!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
elinacasell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.