Elina Casell

SCOTTSDALE FASHIONWEEK

wearing: boots STUART WEITZMAN shorts BERSHKA top ANINE BING

Igår var jag och Sabrina på scottsdale fashion week, vi kollade på ”the Bella twins” show för deras nya kollektion för deras märke berdiebee, vet att dom har någon tv serie som dom är med i som jag sett något avsnitt av för längesedan men vet inte så mycket mer om dom, men dom var trevliga tjejer och dom kommer tydligen härifrån scottsdale så var ju kul för dom att få visa här… Efter showen så var det efterfest, men hade sån kramp i magen (den veckan i månaden, fan att va tjej ibland alltså!) så kunde inte riktigt slappna av, men hade ändå en rolig kväll! Idag har jag gjort ansiktsmask och lite härligt hemmaspa, kände att jag behövde det och känner mig lite som en ny människa nu efter en lång dusch med hårinpackning och glowy skin efter ansiktsmasken., Imorgon får jag äntligen mina pojkar igen, som jag längtar! Ni får ha en fortsatt härlig helg!

// Yesterday me and Sabrina went to scottsdale fashion week and watched the bellatwins new collection for their brand berdiebee, don’t know much about them more then they have some tvshow that I’ve seen commercial about but apparently their from here so it must have been fun for them to show their stuff here! Very sweet girls! And today Ive had some home spa for myself, just doing facials and hair treatments and stuff like that so now I feel like a new person. Tomorrow I finally get my boys so can’t wait to see them! Have a great continues weekend!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.