SAFE ZONE – Elina Casell

Elina Casell

Annons

SAFE ZONE

Wearing top and pants from Zara

Något jag har tänkt på idag är hur mycket mer utsatt jag känner mig nu när jag är själv. T.ex så var det en man här idag och sprayade huset mot kryp (spindlar och skorpinjoner osv) han var runt 50-60 års åldern ganska smal med långt vitt hår i en låg toffs. Såg ut som han hade vart med om ett och annat, inte för att det har något med hur han såg ut att göra men bara så ni har en bild framför er. när jag öppnade så kände jag direkt lite obehag, ni vet när man bara får en dålig känsla i magen för sättet hur han tittade på mig och jag kände att när han va här inne och skulle spraya så började han fråga massa obehagliga frågor som om jag bodde här själv och om jag hade tänkt att gå ut i helgen, om jag brukade gå ut mycket eller var jag gjorde för att ha kul och hur gammal jag var. När jag sa att jag var 31 så sa han att han hade gissat på 23 och att jag “looked absolutley amazing and that body..” och kollade på mig uppifrån och ner. Även om det skulle va menat som en komplimang så fick det mig att få lite kalla kårar. Detta är liksom i mitt hus, i mitt hem. Så oproffesionellt till att börja med och nu känner jag mig liksom nästan lite utsatt här hemma där som ska vara en trygg plats för mig. Även om jag är van att vara själv så när man inte är i ett förhållande så har man ju inte riktigt någon som kollar till en och det är verkligen något jag känner nu. Man är utsatt på ett helt annat sätt. Och så fick jag även veta idag att Arizona tydligen är den delstaten där mest sextrafficing händer just nu. Dom kidnappar tjejer i parkerings husen när man är Påväg till sin bil och massa sånt. Jag som ofta är själv på kvällarna med, känns ju bra…Jag brukar verkligen inte ha något problem med att vara själv som sagt men nu av någon anledning så känner jag mig inte så trygg längre.. nej usch nu håller jag på att skrämma upp mig själv! Får börja på karate haha. God natt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinacasell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Susanna

  Lyssnar på veckans bläcka och de har pratat en del om alla skumma män som kommit hem till framförallt Jenny, hantverkare dvs och som verkar helt jävla gränslösa. Bra med larm och bra också att säga att du inte lever ensam. Äckelpäckelgubbe alltså!!!

 2. Sus

  Nej du skrämmer inte upp dig utan anledning, utifrån kommentarerna och sättet han tittade på dig så fick jag rikyigs red flag signaler. Lita på din magkänsla och avslöja aldrig att du bor ensam.

  Om jag vore du så hade jag köpt en vakthund.

  Du är stark! Kram

  1. elinacasell
   elinacasell

   du har rätt! Jag sa inte att jag bodde själv som tur var men usch så obehagligt det var! Jag har fixat larm nu så känns lite säkrare iaf<3

Annons