HUGO BOSS EVENT – Elina Casell

Elina Casell

Annons

HUGO BOSS EVENT

pants FRAME and top ANINE BING

Blev bjuden på ett “shop for charity” event på HUGO BOSS igår, så tog med mamma och kollade in utbudet och vi båda gick hem med et par solglasögon och en keps,hade tyvärr inte så jätte mycket utbud för oss tjejer som föll mig i smaken. tycker ju att om man nu ändå ska köpa något så kan det ju faktiskt gå till något bra samtidigt iallafall. Och tänkte att det kunde vara roligt att hitta på något med mamsen nu sista kvällen hon va här. Var och käkade på Olive & Ivy efter och sen åkte vi hem och la oss ganska tidigt, jag va HELT slut av någon anledning, jag har inte sovit så bra dom senaste nätterna… Nu har min fina mamma precis åkt till flygplatsen iallafall så jag är själv igen, barnen är ju hos deras pappa denna veckan. Jag har blivit bjuden på några olika events just i veckan så det är ju alltid kul när det händer lite.. Nu måste jag åka och fylla på luft i däcken, får se hur det går, antar att man bara lämnar in den så fixar dom det snabbt.. hoppas ni alla får en fin dag!

 

// Me and my om went to a shopping for charity event at Hugo Boss last night, I think that if you should shop something why not do it while it goes to something good! And I thought it would be fun to do something with mom the last night she was here. Now she just headed t the airport so Im by myself again, the boys are at their dads. So Im gonna go and run some errands and you guys have a great rest of your day!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinacasell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons