SOVRUMSSNACK – Elina Casell

Elina Casell

SOVRUMSSNACK

I annonssamarbete med Chilli.se 

 

Jag är just nu på jakt efter en sänggavel till mitt sovrum här i Scottsdale. En sänggavel kan ju faktiskt göra ett helt rum och är en väldigt fin detalj för att skapa harmoni i ett sovrum. Jag har nu i samarbete med Chilli.se kollat runt på några av mina favoritsängar där jag och hur jag hade stylat mitt sovrum med just dessa sängar. Dom har extremt bra priser och ett jättestort urval av fina sängar, jag själv gillar ju ganska cleant och skandinaviskt när det kommer till looken av säng och dom har väldigt mycket sånt som passar min smak!

Här är t.ex. en superfin sänggavel i sammet med extra förvaring, vilket är grymt bra för jag tycker själv att man aldrig kan ha för mycket plats för förvaring! Ni hittar sängen HÄR (länk)

Sammet känns alltid lite lyxigt och ger en mjuk känsla i rummet tycker jag! Nedan ser ni några exempel på hur jag skulle styla sammetssängen!

 

Här har ni två andra exempel på några riktigt snygga sängar från Chilli som jag älskar, eftersom dom har den där stilrena, skandinaviska känslan som jag är ute efter. Ni hittar första sängen, den utan mönstrad gavel HÄR(länk) den är dessutom på kampanjpris nu för 4999kr (!) jag älskar att hitta bra deals men vill inte tappa kvalitet så tycker det är kul att man kan hitta bra sängar för bra pris utan att uppoffra kvalitet! Andra sängen med mönstradgavel hittar ni HÄR (länk). 

Dom flesta sängarna finns också i flera olika nyanser!

Jag gillar nästan känslan av att mitt sovrum ska kännas lite som ett hotellrum, en frizon som man bara vill slappna av i som är stilrent och harmoniskt. Så jag hade nog stylat sängarna ovan i något liknande som denna bilden. Älskar blush och grå toner och en massa kuddar gör ju allt bara så mycket mysigare! 

Ni hittar hela utbudet av fina och sköna sängar från Chilli.se HÄR!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinacasell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.