DET MOBILA SAMHÄLLET – Elina Casell

Elina Casell

Annons

DET MOBILA SAMHÄLLET

I ANNONSSAMARBETE MED CLAS OHLSON

 

Något som är extremt sorgligt i dagens samhälle är ju att dom flesta är på ett eller annat sätt är beroende av sina mobiler, jag kan erkänna att jag är ju nog en av dom, Så fort man inte har något att göra eller när man faktiskt till och med gör saker så tar man upp mobilen och kollar senaste uppdateringarna på sociala medier eller vad det nu kan vara, Något jag försöker bli bättre på och jobbar för är att i alla fall försöka att inte kolla så mycket på min telefon när jag är med mina barn, för jag vill ju faktiskt vara närvarande med dom i stunden och skapa minnen med dom, Sen ibland vill man självklart dela med sig av vissa stunder också som jag har tillsammans med dom, men dom bästa minnen är ju faktiskt oftast dom som inte hamnar på telefonen. Jag har i alla fall bestämt mig för att när jag är med mina barn så är det fokus på dom och inte så mycket annat. Man kan alltid bli bättre på det för ibland tar man bara upp mobilen av ren vana… Samma sak när man är ett kompisgäng så är det ofta man ser att alla i hela gänget sitter och kollar på sina mobiler istället för att faktiskt umgås, Jag med, hur sorgligt är inte det egentligen!?

 

Denna frågan har nu Clas Ohlson tagit upp i sin nya video och lägger fram frågan om HUR vi kan bli bättre på att vara mer närvarande och umgås mer med varandra! Mycket värt att tänka på!

 

I ANNONSSAMARBETE MED CLAS OHLSON

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinacasell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons