BIRTHDAY GIRL – Elina Casell

Elina Casell

Annons

BIRTHDAY GIRL

Life bilder från mitt födelsedags firande.. Igår så blev jag bjuden på middag på Roku som är en av mina favorit ställen här i Scottsdale. Det skulle vart några fler som skulle kommit men dom fick förhinder sen så slutade med Janelle och sen så kom också Sabrina som är en av mammorna till en av Theos klassskamrater ifrån förra säsongen som jag lärt känna. Och vi käkade gott och sen drog en snabbis till två av uteställena men drog hem relativt tidigt. Det var kul med en tjejkväll och komma ut en sväng! Och idag på min födelsedag så börjadedagen med att mamma och barnen kom in och sjöng så fint för mig och jag fick några presenter. Favoriten var Theos täckning med ett hjärta och så hade han skrivit själv “i love You mamma” så go är han! Sen så sa jag att barnen skulle få bestämma hur vi skulle spendera dagen så då ville Theo till dinosaur land och Butterflies world ( butterfly world är mitt favvo ställe här i Arizona) det är så magiskt där inne! Så vi var där och mös runt lite. Sen kom vi hem åt tårta och sen lämnade jag av barnen hos deras pappa och nu kom jag precis hem från en jätte god middag på ocean club som mamma bjöd mig på. Jag är jätte nöjd med min dag och tack alla som har skickat grattis, blivit jätte glad att ni tar er tid för det☺️ nu blir den en lååång dusch man går ju och svettas sönder här i hettan, 45 grader varje dag är det så man känner sig inte så nice haha! Ha en fin kväll!

//Some pictures from my birthday dinner yesterday with Sabrina and Janelle and some from my actual birthday today. I’ve had a great day! Thank you everyone for all the hb wishes! Time for a long shower! Have a great night everyone!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinacasell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons