BY THE POOL – Elina Casell

Elina Casell

BY THE POOL

Har spenderat största delen av dagen ute idag, mycket poolhäng och fokus på mat och lek. Nu är ju mina barn ÄNTLIGEN här, och känslan är helt obeskrivlig, jag fick hålla igen allt jag hade för att inte börja stor lipa när jag såg dom när dom kom igårkväll! Som jag längtat! var ju dock ingen lätt första natt, dom stackarna var ju super jet lagade så oliver vaknade redan vid halv två på natten och skrek efter mig så jag försökte få honom att somna om tills klockan halv 4 men då vaknade Theo så det var helt omöjligt att få dom att somna om så fick gå upp och leka. Mamma är ju här också så hon var ju också lite jetlagad så hon vaknade där runt 4 tiden också och hjälpte till att vara lite med barnen så jag iaf fick 2 timmars sömn tills jag gick upp vid 6. Sen har barnen ialla fall krigat på bra hela dagen med att vara uppe, oliver tog en tre timmars nap men Theo har vart super duktig, Kan ju säga att det inte tog mer än 3 sekunder för dom att somna ikväll när jag la dom, jag hann inte ens öppna boken jag skulle läsa för Theo inna han hade somnat haha. Mina små älsklingar. Förhoppningsvis blir den här natten lite bättre och dom kommer in i det fort. Imorgon ska dom börja på deras nya förskola här så det blir spännande, den verkar super bra! Ska bli kul för dom att vara med lite andra barn också och super bra för språket! Sen är jag så sjukt glad för en av mina bättre vänner som jag känner ifrån laget har flyttat in i huset bredvid här, helt otroligt vad världen är liten alltså! Så glad att ha dom här i alla fall, och dom har ganska nyss fått en liten dotter, så man får bebis gosa lite, älskar ju bebisar, och bara för man själv inte har någon liten tjej så är det ju lite extra kul med tjej bebbar haha.. Nu ska jag gå igenom lite jobb sen blir det bums i sängen! ha en fin kväll!

// Have had a great day today, spent it mostly by the pool and outside with the kids, I can’t describe hoe happy I am to have them here now, I feel complete again, I had to fight hard to not start balling my eyes out when they arrived yesterday evening! So happy! It was a rough night tho, my poor babies are so jet lagged, Oliver woke up at 1,30 already and was screaming for me and I tried to get him back to bed for 2 hours but them´n Theo woke up so it was a total loss for me, So they wanted to play. my mom is here as well now and she’s also a little jet lagged and woke up at 4am so at least she could play with them a little so I could get at least 2 hours of sleep. but they’ve been so good today fighting to stay awake, but it didn’t take more then 3 seconds for them to fall asleep when I put them to bed haha, didn’t event have time to open the book I was going to reed for Theo and he was completely out. Hopefully this night will be better for them!have a great night everyone!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
elinacasell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.