WIGED OUT – Elina Casell

Elina Casell

WIGED OUT

 

Hittade en av mina gamla peruker från någon halloween, haha så kul med peruker tycker jag! Har alltid haft lite av en dröm att klippa page och blondera det, men vet att jag troligen skulle ångra mig.. Och känner mig lite för feg, någon gång i framtiden kanske.

Nu börjar jag krypa lite på väggarna här känner jag, jag har verkligen inget emot att vara själv, kan tycka det är rätt skönt ibland men nu känner jag mig lite sällskaps sjuk! Dom få som jag faktiskt känner här i Scottsdale har inte kommit hit än eller är iväg någonstans. Hade ju tänkt (igen) att gå ut en sväng imorgon eller ikväll eller i alla fall gå på middag så man får se lite folk, men är ju som vanligt ingen som kan eller är i stan, har haft lite utav den oturen på senaste lol.., Även om jag haft fullt upp med jobb och fix i huset så måste man ju få en liten break också…

På söndag kväll kommer ÄNTLIGEN mina barn iaf, som jag längtar, går knappt beskriva hur mycket jag saknar dom, gör ont i hela kroppen! Mamma kommer också då och ska stanna i 10 dagar så det blir skönt att ha henne här en liten sväng! Nehe måste åka lite ärenden och handla mat och grejer inför barnen kommer men hoppas ni iaf får en rolig och mysig helg iaf!

 

// Found one of my old wigs from halloween, haha love wigs its so much fun, Ive always had a little bit of a dream to cut a short bob and go platina blond but I know I would probably regret it plus I’m to much of a coward.. maybe one day in the future.

Im starting to crawl on the walls here a little, I don’t mind being alone that much, I actually can appreciate having some alone time but now I’m starting too feel like I need some company. The few people I actually know around here in Scottsdale are all out of town or busy and I thought that I would go out for a drink or at least dinner tomorrow night but no one is available so maybe I should just go into celibacy full time lol. Anyhow, my kids are FINALLY coming here on Sunday night and I can’t wait! I miss them so much my body hurts! My mom. is also coming at the same time and she’s gonna stay for 10 days so that will be nice to have her here! Well Ive got some errands to run and grocery shopping to do until the kiddos come so hope you guys have a fun and cosy weekend!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
elinacasell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.