TATTOO – Elina Casell

Elina Casell

TATTOO

Igår var en riktig spontan dag. Jag saknade mina barn så sjukt mycket, jag har länge velat tatuera in deras namn så jag bestämde mig helt enkelt för att boka en tid och få det gjort äntligen, Så nu är dom med mig för resten av livet och jag blev så nöjd! Vet inte hur jag ska klara mig 6 dagar till utan dom dock, jag håller på att spricka av längtan! Låg och kollad spå massa bilder på dom igår och grät för vill bara pussa och krama på dom. Men snart så, tiden går ändå rätt fort, ändå sjukt att jag vart här i mer än en vecka redan!

Nu börjar det rulla in jobb och jag har en hel del att greja med i veckan så jag måste sätta igång här, tur att jag har Molly här som kan hjälpa mig lite! Vill ni se mer av huset här sen? jag har ju inte kommit iordning så mycket än men sen när jag har fått upp lite detaljer och fått lite mer möbler så kan jag visa hur det är jag kommer bo nu när jag är i Arizona. Inte så mycket mer att rapportera just nu! ha en fin dag!

// I was a little spontaneous and got a tattoo yesterday, my kiddos names, so now they are on my arm for life! I miss them soooo much right now, don’t know how I’m gonna be able to handle 6 more days without them! I just want to kiss them and hold them! Also a lot of work is starting to come in for me now which is nice  in a way to keep me occupied. Do you guys want to see more of the house here by the way? I am waiting on some more furniture that I’ve ordered and then its just the final touch with some decor but after that I can show you around if you are interested? not much more to update about so you guys have a great day!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
elinacasell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. elinacasell
   elinacasell

   Yes I will but I am in the middle of rebranding now but you will stay tuned and new exciting things will come in the future:) right now I have a 70% sale on the site so make sure you get your favorites:)

 1. Kekidi

  Åh men Gud vad hemskt, lider med dig! varför var du utan barnen, något speciellt eller skilda? Har inte varit här inne förut så jag har noll koll. Men vad rolig du är ändå, samtidigt som du är modig och spontan. Att bara springa in och köra en tattoo pga längtan 😀 Så skön människa. Leva för NUET precis som det ska vara.
  Det blev jättefint tjejen.
  Kört hårt och lev livet. Här och nu,
  Hoppas du får se barnen snart. Kram fina