MY SATURDAY – Elina Casell

Elina Casell

MY SATURDAY

Hej!

Har funderat på att kanske bli ljusare i håret men vet inte, dom flesta verkar tycka att jag ska behålla det jag har?

Igår hade jag fullt fix med huset igen, var tvungen att byta alla luft filter i hela huset, man måste tydligen göra det varje månad nu under sommarhalvåret här (inte alls jobbigt haha) och sen satt ihop förhoppningsvis min sista Ikea möbel någonsin haha, jag är rätt trött på dom nu ärligt talat, så nu är det bara att invänta resten av möblerna jag beställt (färdig monterade sådana lol) så kommer det nog börja kännas som hemma här!

Annars igår så kände jag att jag behövde relaxa lite så unnade mig både manikyr och pedikyr, är ju så himla gött att sitta där och bli lite omhändertagen och komma ut med fräscha fötter och händer! Jag skulle egentligen gått på middag och gått ut en sväng med en kompis här men hon blev sjuk i sista minuten så fick bli en hemmakväll istället och gick och la mig rätt tidigt, har fortfarande inte riktigt kommit in i tiden här., Har ju vart så hela sommaren för mig att jag knappt vart ute något för det alltid dyker upp förhinder av olika slag, det är nästan som om någon där uppe inte vill att jag ska ta mig ut bland folk eller något haha. Får göra ett nytt försök nästa helg. Hur som nu är jag precis påväg till gymmet för att köra ett pass, jag kör själv nu men tydligen så hade jag några pass kvar med min PT från förra säsongen sa han så det var ju en rolig liten överraskning så jag kan köra med han några gånger till! Ha en fin söndag!

// yesterday was another fixing day at the house, I had to change all the air filters at the house (not annoying at all lol) apparently you need to do that every month here now during the summer. And then I put together the last Ikea furnishers every hopefully, I’m kind of tired of those now to be honest! now I just have to wait for my other furnishers that I have ordered (already put together ones) and then it should feel like a home! other then that I went and got myself a well needed mani and pedi, its just so nice to sit there and relax for a bit and getting a little pampered and then to walk out with nice hands and feet are the bonus! I was going to go for dinner and drinks with a friend but she got sick and had to reschedule so I had a quit stay in kind of Saturday. Now Im heading to the gym and I hope you guys have a great Sunday!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
elinacasell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Malin

  Vad spännande med pt pass! Kan inte du förklara mer ingående hur en vanlig dag ser ut för dig i matväg och träning när du försöker komma i form – älskar din blogg!

  1. elinacasell
   elinacasell

   Tänkte göra ett schema för både mat och träning här som kommer upp i veckan! va kul att höra:) tack!kram