Elina Casell

PROGRESS

Känner mig lite som på bilden för tillfället, allt är lite luddigt och suddigt haha. så mycket att fixa med så mitt huvud är lite all over the place. Men jag har ändå kommit en ganska bra bit, har fått in lite möbler. äntligen skaffat wifi och satt upp alla andra nödvändigheter som vatten, el, värme, gas, pest control (så jag slipper se några skorpinjoner) och nu är dom här och försöker fixa med tv, vilket verkar ta en evighet… Sen så har jag ju en Tesla (elektrisk bil) så måste också fixa ett sånt outlet i garaget här… Mycket att fixa med som man inte tänker på, Men jag tar en sak i taget.

Jag har försökt beta av en hel del jobb nu medans dom fixar här hemma eftersom jag måste vara kvar i huset så länge dom är här…Så har tagit tag i min växande email hög som jag ignorerat i några dagar.. Jag har skruvat ihop Ikea möbler, så jag nästan tror att dom kommer vilja anställa mig snart så som jag har byggt ihop det senaste månaderna,,,

Saknar mina barn otroligt mycket nu, försökt att FaceTimea med dom varje dag men lite svårt med tidsskillnaden då dom går och lägger sig relativt tidigt. Men oj vad jag ska pussa på dom när dom kommer hit! Vet bara inte hur jag ska klara mig en hel vecka till utan dom! Har ju som sagt aldrig varit ifrån dom såhär länge, men jag vet ju att det är för det bästa så dom slapp komma mitt i detta kaoset och kan komma hem till ett hus där allt är iordning och klart! Tur att jag har mycket att stå i i alla fall annars hade det nog känts ännu jobbigare! Jag försöker bara vara så positiv jag kan, allt går i vilket fall framåt och det är det viktigaste. Nu är det dags att ta tag i livet på riktigt och börja bygga upp en vardag igen! Något jag känner är att jag har bevisat för mig själv att jag klarar tusen gånger mer saker än vad jag någonsin trott att jag kunde, det är en väldigt bra känsla! Och tänk såhär, allt man går igenom lär man sig av och det bygger upp dig som person och förbereder dig för andra saker i livet, Om man aldrig stötte på något jobbigt i livet så skulle du aldrig lära känna dig själv eller växa som person och det är något vi alla måste påminna oss själva om när man går igenom jobbiga perioder eller händelser i livet. Man får vara tacksam för alla olika upplevelser i livet good or bad.

//I feel a little bit like in the picture at the moment, blurry haha, its so much going on and so much to get done that my head Is a little bit all over the place. But I have come quite far, Ive gotten in some furniture, the wifi is working, and I’ve managed to get stuff like water, heat, gas, electrical and pest control set up. Now they are here trying to get the TV set up, which is taking forever, so I’m stuck at the house. Its so much to think about that you have to do when you move in to a new place by yourself that don’t think of. But Im taking one thing at the time, I have been trying to go over some work while they are here and been going through my growing email inbox that I’ve been ignoring for a couple of days now.. I miss my kids like crazy! can´t believe its gonna be another week until I see them again, but I’ve been trying to FaceTime as much as possible even tho its a little difficult with the time difference! I know tho its for the best so they don’t have to come here in the middle of the moving chaos so when they finally arrive everything is working and done! Its a good thing I am busy otherwise it would have felt even harder! I am just trying to stay positive and everything is moving forward so thats the most important. its time to start living life again for real and building up a everyday life. something I feel for sure is that I have proved to myself that I can handle and do so much more then I ever thought was possible and thats a great feeling to have! when you go through hard times in life or challenges, it builds you up and makes you stronger but it also gets you to know yourself in another way and it will prepare you for other things coming up in life. If you never went through anything bad or hard you would never grow as a human being and thats something I think we have to remind ourselves about when we go through hard times, that we should be thankful and see it as a learning experience about life and ourselves.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jossan

    Kommenterar aldrig någon blogg (sällan jag läser också), men jag måste bara säga att du är så sjukt imponerande och inspirerande! Så starkt av dig att bygga upp två nya liv, både i Sverige och Arizona, och vara mamma och driva ditt egna bolag. Du verkar så jordnära och ha så sunda värderingar. Verkligen girlpower! Lycka till med allt nytt i Arizona! 🙂