DEPARTURE – Elina Casell

Elina Casell

DEPARTURE

Har precis blivit klar med all packning och städat och fixat allt det sista med huset nu innan avfärd. Mamma kom och hjälpte mig lite innan idag och så gick vi igenom några grejer då dom ska kolla till huset nu när jag är iväg!

var också och pussade och kramade på mina barn och sa hejdå till dom, så sjukt jobbigt var det att säga hejdå, har aldrig vart iväg från dom i mer än 6 dagar så 15 dagar känns sååååå länge! Vet inte hur jag ska klara mig. Men vet ju att det är bättre för dom att inte komma mitt i flytt kaos och allt så att jag kan komma iordning innan dom kommer över, och jag vet också att jag kommer ha fullt upp när jag väl kommer över. Men jag har känt mig extra känslig idag och gråtit ett antal gånger! Sa också hejdå till min lilla Nattis, hon har verkligen vart en sån otrolig stöttepelare för mig i sommar, kommer sakna henne så himla mycket! Och sen självklart alla mina andra fina vänner! Fick lite kvalitetstid med Jonna och Hanna igår så jag fick säga hejdå till dom. Man tror att man vänjer sig vid att säga hejdå varje år men det är alltid jobbigt, och nu känns det på ett annat sätt! Inatt bär det iaf av, Jag måste gå upp runt 3 inatt sen går flyget vid 7 imorgon bitti. Det är så konstigt att jag verkligen gick ifrån hettan i öknen i scottsdale till att när vi kom hem till Sverige kom hettan hit, har nog bara vart dåligt väder 4-5 ggr på hela sommaren och nu när jag ska tillbaka till hettan så börjar det regnar här i Sverige. Hettan förföljer mig haha. Jag älskar ju egentligen hösten, när man kan burra upp sig framför brasa och mysiga filtar och så lite tråkigt att man inte får så mycket användning av mysiga hösttröjor och kappor nu, men sol och värme lyfter ju alltid humöret så det är skönt! Nehepp nu ska jag gå igenom huset här en sista gång så jag inte glömmer något, ta mig en lång dusch och försöka lägga mig skapligt så jag får några timmars sömn innan jag måste gå upp igen. Vi hörs igen när jag är på Amerikansk mark!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
elinacasell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Carre

  Hej! Min pojkvän och jag pratar lite om att flytta till Phoenix, AZ om ca 1 år (han är amerikan) och hade blivit överlycklig om du kunde skriva lite mer om hur det är att bo där. Jag kommer från en mindre ort i Sverige, men bor på Irland nu.
  Är det lätt att lära känna folk där? Står man ut med sommarvärmen (gissar att jag för första gången kommer sakna höstrusk;))
  Jag har en galen ormfobi och funderar på hur vanligt det är att se dem. Dina skorpioner ser mindre mysiga ut med haha!

  Hade som sagt varit riktigt nice att få en svensks perspektiv på Phoenix/Scottsdale även om du kanske är van vid att bo i USA😊

  1. elinacasell
   elinacasell

   Hej! Vad kul, jag älskar Arizona som ställe folket är jätte trvliga och det är ganska “enkelt” att bo här som stad, eller jag bor ju i scottsdale men phoenix ska var ungefär likadant fast större. det har allt man behöver och jag tycker ju om en hälsosam livsstil vilket är enklare här än hemma is Sverige. hatar ju skorpinjonerna men jag har faktiskt aldrig sett några ormar, det är nog mer om du skulle ut och vandra som du skulle behöva oroa dig för att se något sådant:) och folk är så öppna över lag i Usa så det känns som det är lättare att lära känna folk här:) så jag kan starkt rekommendera det om ni känner för att komma hit och man blir ju gladare av sol och värme men det är ganska jobbigt just under sommarhalvåret men då är ju inte jag här ändå men annars är det super härligt väder, även om jag saknar hösten:) KRAM