PACKING – Elina Casell

Elina Casell

PACKING

Nu är jag nästan färdig packad och klar! Fortfarande en del grejer att fixa med innan avfärd på fredag dock, lite stressigt. Hoppas att allt flyter på bra när jag väl kommer tillbaka till Arizona med flytten och allt, känns ändå som att jag har lyckats fixa ganska mycket härifrån så det underlättar ju lite i alla fall, så förhoppningsvis kan går det relativt snabbt att komma iordning! Vill typ spola fram tiden nu tills man har kommit in i lite rutiner igen, det är något som jag ser fram emot, rutiner!

På tal om något annat, Vad gäller min skilsmässa så har jag valt att inte prata om den så mkt eftersom det inte finns så mycket att säga mer än att vi är skilda nu, Jag fattar att folk är nyfikna det ligger i naturen men folk skiljer sig dagligen och jag känner liksom inte att jag är skyldig att förklara mig för någon, Det som var är ju något mellan mig och Niklas.. Sen vet jag att folk alltid kommer att spekulera och ha sina egna uppfattningar ändå även om jag säger att det inte finns något att spekulera om, Så varför lägga tid på det då när det ändå inte gör någon nytta. Vi har vänt blad från dettas kapitlet, så vet inte varför alla andra inte kan göra detsamma. Måste vara jobbigt att spendera tid på att bry sig så mycket om någon annans liv lol. Om jag nu är det ämne som är så intressant att tycka och tänka om i ditt liv så är det ju DITT val och inte mitt..

 

Ha en fin kväll allesammans!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
elinacasell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. elinacasell
     elinacasell

     hehe jag bytte ut socker till honung och cocos socker och sen bytte jag ut 150 g smör till cocosoljan och sen struntade jag i noblessen på toppen:)