FREE – Elina Casell

Elina Casell

FREE

Älskar denna bilden på Birgitte Bardot, hänger till och med i mitt tv rum. Inte bara för hon är min stilikon och jag älskar 60-70 talet men också just denna bilden förmedlar en känsla som jag älskar, Känns som hon bara är in the moment, inte bryr sig om något runt om, har inga bekymmer i världen… Exakt så som jag skulle vilja känna just nu….

Lämnade barnen hos deras pappa för några timmar sen, känns alltid lite tomt, men skönt att få lite egentid och kunna fixa med jobb och annat.

Dom senaste dagarna har jag känt mig väldigt utmattad och lite orolig i kroppen, bara haft en konstig känsla liksom som jag inte kan förklara, känns som dom kommer och går lite hur som den senaste tiden! Drömmer jätte mycket konstigt och har svårt att sova också.. Önskar att jag inte var en sån tänkare heller utan man bara kunde koppla bort hjärnan ibland och inte känna något, Skulle vara så skönt! Ena delen av mig vill inget hellre än att vara ensam just nu, bort ifrån allt och alla, jag tycker om att vara själv och vet att det är precis det jag har behövt vara denna sommaren, och jag är tacksam över att jag haft den tiden men en annan del av mig känner sig lite ensam också, iaf idag av någon anledning. Samtidigt känner jag mig också starkare än jag någonsin gjort mentalt. Jag behöver nog bara en liten break ifrån verkligheten tror jag. Det är nog bara det att man inte vet hur något kommer se ut och allt kommer vara nytt som är lite skrämmande och spökar..

Jag kanske borde åka iväg någonstans eller nått, måste ju passa på nu innan jag måste åka tillbaka till Arizona, känner att jag måste hitta på något kul, behöver det! Vill vara lite spontan, inte tänka eller känna efter så mycket. Kanske ska vara riktigt spontan och bara dra någonstans själv.. jobbigt att jag har så mycket grejer att fixa med bara nu när det inte är långt kvar här i Sverige. Vi får se..

Hur som helst, det är en ny dag imorgon och jag ska försöka göra det bästa av den och få bort den här obehagliga känslan, nu är det bestämt!

Ha en fin kväll!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
elinacasell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tania

    I am the same way. I can’t keep my brain from working and because of that, I have never really been a good sleeper. Loneliness is a funny thing, I can be in a room filled with people that love me and yet I still feel lonely. Just have to remember that everything is temporary, emotions are always fleeing. The good and bad ones. It’s always good to stay busy, even if you don’t have the energy.