MY LUCK – Elina Casell

Elina Casell

Annons

MY LUCK

Hur söt är inte denna väskan som jag fick hemskickad till mig här om dagen, från märket by EBBA AND HANNA.

Den enda gången på hela sommaren som jag hade bestämt att jag skulle ut med kompisarna på OPA i Jönköping på hela sommaren, så ska det naturligtvis åska och regna hela dagen, haha min vanliga tur, tror inte det är menat att jag ska gå ut på något partaj i sommar.. för dom få gångerna jag planerat har det alltid kommit upp något annat. Får bli ett sista försök nästa helg, annars får det bli nästa sommar helt enkelt..

någon som såg bloodmoon igår? Jag satt uppe och kollade vid bryggan själv, så magiskt och häftigt! Tycker det är något magiskt över lag med fullmåne. Nu ska jag fortsätta att måla superman till barnen… ha en fin lördag.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinacasell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons