ONE DAY AT THE TIME – Elina Casell

Elina Casell

ONE DAY AT THE TIME

Några bilder från milan..

Har haft en till fantastisk dag på landet med barnen hos mina föräldrar, så skönt att komma ut hit speciellt nu när det är så varmt! Var och körde minigolf med Theo min bror och brorson idag också, Theo var så duktig fick i bollen på bara ett slag på fem banor och slog oss alla. Lite pinsamt att bli utklassad av sin fyra åring haha men stolt att han är så duktig trots att han är så liten! Sen slog det mig att det bara är 3 veckor kvar tills jag åker tillbaka till Arizona nu, den 17e går flyget, väldigt mycket känslor och tankar kring hur det kommer bli men försöker att inte tänka för långt fram. Det är bara svårt att veta var min plats är i livet där nu, när man varit en del av något i 11 år och allt kommer vara väldigt annorlunda så är det självklart lite skrämmande när man inte vet hur allt kommer att bli. Men som sagt en dag i taget!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
elinacasell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sus

  Hade det inte gått att ni alla flyttade tillbaka till Sverige?

  Hur mycket ska du behöva offra för honom, det handlar väl om ett givande och tagande?

  I Sverige skulle du få mer stöd både av familj och av förskola för att kunna bli avlastad och satsa på din egen karriär.

  Kram

  1. elinacasell
   elinacasell

   det hade jag gärna gjort, men eftersom vi skilde oss i Arizona och barnen är amerikanska medborgare så gäller lagen så att om en av parterna är bosatt i Arizona och man har delad vårdnad så får inte den andra fylla ifrån delstaten.. kram

   1. Sus

    Oj hade ingen aning!

    Det jag menar är att han skulle kunna satsa på en karriär i Sverige. Då skulle det ju gå, eller? Men han kanske vägrar…

    Beundrar dig, hur du klarar jobb och barn praktiskt taget helt ensam utan hjälp av din man.

    Kram