Elina Casell

LOVE MY BOYS

Photo: Anna Jansohn

Är total förälskad i mina bilder som duktiga Anna tog på mig och barnen! Detta är något som jag kommer ha för evigt, tänkte göra en vägg hemma med några av mina favoriter! Kärleken jag känner till mina barn är helt obeskrivlig, speciellt när man vart iväg några dagar då känner man det ännu mer! Mina fina små prinsar, älskar er så!

 

// Love these pictures that talented Anna took of me and the kids a couple of weeks back, I will enjoy them forever! Love my boys so so much, words can’t even describe!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tess

    Så vackra kort! Tack för en fin blogg. Du verkar på riktigt som en varm person inside out. Ta hand om dig!