TULAROSA IN COMO – Elina Casell

Elina Casell

TULAROSA IN COMO

photo: Johanna Strand

Fick hem denna helt underbara bikini ifrån TULAROSA för någon vecka sedan och fick äntligen användning för den här på vår Italien resa! Man blir bara så glad av den tycker jag med alla dess härliga färger! Nu har vi precis haft sista middagen i Como och imorgon bär det av till Milano för en sista natt där innan vi åker hem! Ni får gärna komma med lite tips på uteställen och restauranger i Milano, jag var där för jätte längesen så kommer inte ihåg så mycket. Men alltid välkommet med tips! Tänkte att sista kvällen blir det lite mer partaj för att fira Hanna ordentligt medans här i Como har det vart lite mer chill och semester. Men nu börjar jag faktiskt sakna barnen väldigt mycket måste jag erkänna, även om jag har det fantastiskt med vännerna så känns fem dagar ifrån dom som en evighet! Jag tänker att jag kommer ge er en riktig update med massor av bilder och allt om resan när jag kommit hem sen till Sverige och har tid! Men hursomhelst så har vi det iaf väldigt härligt här borta!:)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
elinacasell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.