P4 SVERIGES RADIO – Elina Casell

Elina Casell

P4 SVERIGES RADIO

mina favvo vintage shorts som jag fick av mormor<3

Idag har jag haft ganska mycket att göra, har väldigt många bollar i lufter för tillfället, fixar med nytt bolag bl.a. och vilket innebär mycket pappersarbete, speciellt när man bor i två olika länder! Sedan håller jag också på att ordna med mitt nya boende i Scottsdale, Jag kommer behöva åka över lite tidigare nu i mitten eller slutet av augusti för att komma iordning med allt, så kommer barnen någon vecka efter när allt är ordnat så dom inte kommer över i något kaos och jag kan få ordna med flytt och allt i lugn och ro där! Det är iallafall planen.. veckorna bara flyger ju iväg nu, så börjar kännas lite nervöst att åka tillbaka om jag ska vara helt ärlig, Allt kommer ju bli väldigt nytt på många sätt och jag vet inte riktigt vad man ska förvänta sig eller hur jag kommer att anpassa mig till detta nya kapitlet i livet.. Men jag tar en dag i taget och allt kommer ordna sig på ett eller annat sätt, det gör det alltid!

Annars så har jag vart på P4 Sveriges radio och gästat dom idag, Så det finns nog uppe snart på deras hemsida sverigesradio.se där ni kan lyssna om ni vill.

Nu ska jag ta mig en kall dusch (håller på att svettas ihjäl) och sen lägga mig, känner att jag inte fått så mycket sömn på senaste så måste försöka ta igen lite nu innan resan! Ha en fin kväll!

// Its been a busy day! I have a lot going on right now in my life, I just started a new business which menas A LOT of paperwork especially when you live in two different countries! And also trying to get everything finished with the move in scottsdale and my new house there.. Im planning on going a little earlier, mid august to get everything organized before the kids arrive a week or so later, so they don’t have to be thee for the moving process and I can organize in peace, so everything is done when they get there. Other then that Ive been on a radioshow today, talked about being on the show playmakers and also about my future business plans and just some other stuff..Now I’m gonna get a cold shower (I am burning up in here) and then try to get some sleep because I haven’t had the best sleep lately so I want to be well rested for the Italy trip. have a great night everyone!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
elinacasell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Michaela

    Hej Elina! Hur får du uppehållstillstånd nu när du och Niklas är skiljda? 🙂 Lycka till med nya boendet där!