Elina Casell

BANANA BREAD- GLUTEN/MILK FREE

BANANBRÖD
3 mogna bananer
4 ekologiska ägg
2 dl riven kokos
2 dl mandelmjöl
0,5 dl glutenfritt bovetemjöl
2 tsk bakpulver
7 färska urkärnade dadlar
3 msk smält kallpressad kokosolja
1 tsk vaniljpulver (jag använde vanilj extrakt)
1 tsk kanel (valfritt)
en rejäl nypa flingsalt
Detta fantastiskt goda glutenfria och mjölkfria bröd är ett måste att testa! Sätt ugnen på 175°. Mixa banan och hacka dadlar med kniv innan du mixar dem bägge med stavmixer. Tillsätt resten av ingredienserna. Häll smeten in en form, jag använde en brödform som jag klädde i bakplåtspapper. Grädda i mitten av ugnen i cirka 45 minuter.
// 3 ripe banans, 4 organic eggs, 1 cup shredded coconut, 1 cup almond flour, 1/4 cup gluten free buckwheat flour, 2 tsp baking powder, 7 pitted dates, 3 tbsp coconut oil, 1 tsp vanilla extract, 1 tsp cinnamon(this is optionally), one pig pinch of sea salt. put the oven on 350 degrees Fahrenheit. Mix banana and mins the dates before mixing them with a hand blender, add the rest of the ingredients. put in a baking pan for bread and dress it with paling paper.  bake in the middle of the oven for 45 min. Enjoy!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.