MUSIC PARTY – Elina Casell

Elina Casell

MUSIC PARTY

My nice Wilma

Me trying out the arrow

My other nice Ebba taking a dip in the lake

Me and grandma<3

Oliver just happy

Oliver vacation mode haha

Några mobil bilder ifrån helgen på landet, har ju varit “musikfest” som min morbror anordnar varje år med typ hela vår släkt och några av hans vänner. Många i min släkt är otroligt musik begåvade och jag var verkligen i chock över några som jag inte hört innan! Sen var det en massa fem kamper som tex prickskytte med luft gevär och pilbåge.. Så kul, och barnen sprang runt och lekte och vi har käkat massor av gott och badat och bara haft det härligt hela helgen! Nu har jag precis vart och lämnat av barnen hos deras pappa och ska börja förbereda med packning och ta tag i lite jobb som måste göras innan det bär av till Italien på onsdag! Som jag längtar!

Ha en fantastiks kväll alla!

// Some pictures from my cellphone from my weekend on the countryside my my parents, Every year my uncle is organizing a music party for alla our relatives (my mom and him have like 500 cousins, not really but like 15 so I have about 50 second cousins and so on) and all their friends, because we have a lot of very talented musicians in our extended family so its always fun to see whats coming! I was so impressed yesterday over some that I haven’t heard singing before! It was also a bunch of games like, shooting with airgun and arrow (as you can see in the picture) and of course so much good food. The kids have been playing like no tomorrow and we have been enjoying the lake and sun and just life over all. Have had a wonderful weekend! Now I just dropped off the kids with their dad and Im about to start planning my packing for Italy on Wednesday and also catch up on some work that I need to do! Cant wait for Italy!

have a great day everyone! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
elinacasell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.