NEXT – Elina Casell

Elina Casell

Annons

NEXT

Då var man på landet igen, har barnen nu igen så tänkte att jag kommer hit och hänger. Min morbror anordnar varje år en musikfest hör som har blivit rätt stor och nu är det då dags för festen igen.. igår morse så hade jag och barnen ett photoshoot vid vattnet, så spänd på att se bilderna, tror att dom kommer bli fina! Behövde lite nya bra på oss tre ihop och också bara på barnen<3

Onsdag bär det av till Italien!! Kollade vädret och såg att det skulle tydligen vara finare väder hör hemma än där haha så typiskt! Men kommer bli kul att umgås med barndoms vännerna i några dagar iaf och kanske dricka ett och annat glas vin på någon härlig vingård känner man ju behövs haha.

Bara knappt en månad kvar nu för mig här hemma i Sverige innan jag måste åka över och förbereda flytten där också så att allt är klart tills barnen kommer över! Har iaf äntligen hittat ett ställe nu så det känns skönt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinacasell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sus

    Är nyfiken på hur ni kommet att bo? Kommer du bo själv med barnen i ett hus eller lägenhet och är det varannan vecka som gäller eller har du barnen heltid?

    Kram

Annons