CHANGED PLANS – Elina Casell

Elina Casell

Annons

CHANGED PLANS

Hej,

skulle ju åkt till Stockholm, men det blev inte av för jag kom på att jag hade en intervju med en tidning här i stan och lite annat jag var tvungen att stanna för så fick skjuta upp mina möten! Igår var jag och grillade hos Natalie och Jonas, super gott! Och nu så kom jag precis ifrån gymmet, ska städa lite och jobba lite sen ska jag bjuda Natalie och Jonas på Poké bowl, ska försöka mig på att göra min absoluta favorit rätt ifrån scottsdale Arizona från mitt favvo ställe KOI POKE så vi får se hur det går, Lägger självklart ut recept om det blir lyckat hehe. Icon får jag barnen igen, vill ha dom nu någon extra dag för åker till Italien nästa vecka med mina barndomsvänner! Ska bli härligt med lite semester!! Vi ska till COMO som första dagarna och sen avsluta i Milano, jag har vart i Milano innan men ni får gärna komma med tips på vad vi inte får missa!

 

// I was supposed to go to Stockholm yesterday but I canceled because I remembered I had an interview with a magazine and also some other stuff I had to stay for. Last night I went over to Natalie and Jonas and had a barbecue, so yummy! Right noe I just came from the gym and going to get some work done and also clean the house, then Jonas and Natalie are coming here for lunch and I’m gonna make poke bowl, I’m gonna try to make the same thing from my fave place in scottsdale AZ from KOI POKE so Im excited to see how it turns out, if its good I will share the recipe! Ill get the kids again tomorrow, I want them an extra day now because I’m leaving for Italy next week for a couple of days with my childhood friends, can’t wait for some vacation. We are going to Como first then end the trip in Milano, if you have any suggestions om that to do and so on let me know!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinacasell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons