Elina Casell

CURLS

Såhär fin blir man när man vart på intermezo salong här i Jönköping, dom är verkligen såå duktiga där! Önskar man kunde vakna med detta svall varje dag! Dom la bara i en toning för att göra det lite kallare igen och stylade till det lite.

Hade planer på att åka till Stockholm idag för har egentligen lite möten som jag måste på men kände inte för att ta tåget då det tydligen pågår järnvägs arbete så det skulle ta jätte långt tid att åka upp och jag hatar att åka bil längre sträckor själv, så sket i det och funderar på att åka upp imorgon bitti istället, kanske kan hitta någon som vill göra mig resesällskap tills dess också hehe. Spöregnar och åskar ute nu med så blir nog att hålla sig inne, måste nog dock iväg och handla lite grejer för kylen ekar tom. Typiskt att man är fin i håret nu, man vill ju ha något kul att gå på, varför är det alltid så att när man ska någonstans så ser håret alltid ut som ett skatbo och när man inte har några planer alls så ser det ur såhär?! Men måndags klubben känns inte så lockande i detta väder..

sista avsnittet av playmakers kom också ut idag, är det någon som har kikat? Och måste också fråga vad ni tyckt om programmet? Det var ett väldigt känslosamt sista avsnitt måste Jag säga! Denna säsongen har nog varit min favorit hittills för den har varit så ärlig på något sätt, jag känner att ni har verkligen fått ta del av ett lite djupare jag och jag är ändå glad över att ha fått dela det för allt blir lätt så ytligt annars. Jag är också väldigt tacksam över att jag har fått vara med och med just dom tjejerna, tycker hela bunten är bra förebilder och starka tjejer! Nu får vi se vad framtiden har att vänta för mig.

// this is what I look like in the hair after a visit at intermezzo salon here in Jönköping. I wish I could wake up like this everyday! I had some plans on going to Stockholm today because I have some meetings to attend but I really don’t want to drive that far by myself so bunking I’m gonna go tomorrow morning instead and maybe I have found a travel buddy by then hehe. To bad I don’t have any plans tonight now when I look like this in my hair, so typical, always looks like a bird nest when you have places to go and like this when you have nothing to do lol

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sara

  Tycker du verkar vara en riktigt stark kvinna, jag hoppas livet känns lite lättare idag än vad det gjorde just där och då. Blev rörd av avsnittet. Önskar dig all lycka i framtiden!

 2. Petra Forss

  Älskar playmakers. Önskar bara det hade varit längre avsnitt så man fick se ännu mer. Hoppas på fler säsonger.

 3. Petra

  Älskar playmakers. Önskar bara det hade varit längre avsnitt så man fick se ännu mer. Hoppas på fler säsonger.

 4. Elin

  Följt dig i playmakers ! Du är fantastisk genuin och äkta . Lärt mig att allt verkligen inte är perfekt bara för man har ”allt”. Lycka till att hitta din plats och lycka!! Kan ju kännas både förvirrande och ensamt tiden efter ett uppbrott samtidigt som det kan vara så utvecklande och även spännande. Håller tummar att vi får se mer av dig !

 5. Elin

  Följt dig i playmakers och haft dig som favorit. Verkligen insett att bara för man har allt på pappret behöver det inte betyda att livet är perfekt alla gånger. Tack för din ärlighet och lycka till att hitta din plats och lycka!

 6. Jasmine

  Recept på din blåbärspaj önskas! 👌
  Vore kul med en frågestund snart med!
  Tack för all din inspiration på blogg och i playmakers! Kram