THE COUNTRY SIDE – Elina Casell

Elina Casell

Annons

THE COUNTRY SIDE

Vilka härliga dagar jag haft här på landet! I fredags åkte jag hit med barnen, senare på kvällen så kom Natalie och Jonas ut och kussen var här också (min morbror och moster har ju huset bredvid här) så vi slängde ihop en härlig middag med grillat och jag gjorde en god hallon paj till efterrätt och så njöt vi av solnedgången och körde lite fyrhjuling! Sen har jag vart själv här med barnen eftersom mamma och pappa åkte iväg tidigt på lördag morgonen, så har sett till gården lite och matat hönorna och grejer! Vi har åkte lite båt ( första åkturen någonsin för Oliver) Vi kollade självklart på matchen också, gick in till kussen och kollade ihop med några av släkten, mormor (89 år) som också bor här bredvid var nog mest inne i matchen av alla haha, tyvärr gick det ju inte som man hade hoppats men men. Sen har jag bara myst med mina barn, lite tråkigt var det att alla mina vänner och alla man kände vary ute igår och hade kul men kunde tyvärr inte hitta en barnvakt så blev en väldigt lugn kväll för mig själv… Kände ju av ett litet case av FOMO om jag ska vara ärlig… Men ganska skönt att vakna pigg idag ändå:)

// me and the kids have been at my parents house all weekend! Have had such a great time! Natalie and her boyfriend Jonas came out Friday night and we grilled and had such a great night, was watching the sunset and was driving the four wheeler! Of course we watched the soccer game as well, didn’t turn out the way we hoped tho but oh well. Over all we have had a great weekend!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinacasell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. carro

  Kan inte du blogga hur du äter samt tränar? Du har supersnygg kropp efter att ha fött två barn. Hur gör man? 🙂

  1. elinacasell
   elinacasell

   Hej! tack vad snällt sagt<3 jag brukar lägga upp lite olika recept här som jag gör sen tränar jag ungefär tre ggr i veckan. men ska försöka knopa ihop en liten workout video så småningom!:)

 2. Sus

  Hej Elina!

  Du verkar vara en så genuin och ärlig människa som dessutom är modig att ta steget ur en kärnfamilj.

  Jag befinner mig i liknande sits, behöver dock först bli ekonomiskt oberoende för att kunna lämna.

  Känns omöjligt, men jag måste eftersom jag mått så fruktansvärt dåligt i så många år av vår relation.

  Härligt att se dig stråla!

  1. elinacasell
   elinacasell

   jag tycker att om du mår dåligt i ditt förhållande så ska du inte stanna, allt kommer att ordna sig hur du än känner bara du följer din instinkt!<3

   1. Sus

    Tack för dina peppande ord! Dock studerar jag samtidigt som jag har två små barn och jag är beroende av honom. Behöver ett jobb utöver studierna om jag ska kunna köpa en lägenhet, för det finns inget annat sätt. Därav mitt dilemma….

 3. Anni

  Hej! Såg sista avsnittet av playmakers o fick se att ni skulle skilja er, så himla tråkigt. Du är min stora favorit i serien så jag undrar om du kommer vara med nästa säsong? Kommer du bo i Sverige nu? Kram o lycka till med allt.

  1. elinacasell
   elinacasell

   Hej! vad gullig du är<3, jag vet faktiskt inte i nuläget om det blir fler säsonger.. jag kommer flytta tillbaka så barnen får vara med oss båda men bor självklart i ett annat hus. tack!<3

Annons