SAFFRON AND SHRIMP PASTA – Elina Casell

Elina Casell

Annons

SAFFRON AND SHRIMP PASTA

Slängde ihop en väldigt god räk pasta igår som jag tänkte tipsa om. Både glutenfri och mjökfri.

Ingredienser:

valfri glutenfri pasta

räkor i lag

saffrans aioli (köpte färdig på Ica maxi)

röd paprika

persilade krydda

citronpeppar

salt

1 charlotten lök

 

Lite svårt med mått eftersom jag bara gick på känsla här men börja med att koka upp pastan och hacka löken smått och stek i lite olja tills den fått kite färg. häll av pastan och lägg i räkor och lite lag, kanske 1-2 msk lag. hacka paprikan i små bitar och lägg i och släng sedan i två-3 msk saffrans aioli och smaka sedan av med persilade, citronpeppar och salt, servera.

 

// its a little bit hard to explain measurements for this dish because I freestyle a lot but its glutenfree and milk free shrimp pasta with saffron aioli. minsed yellow onion, shrimp, red paprika, Swedish spice called persilade (parsley, garlic, salt) lemon pepper. salt. gluten free pasta. just mix it all together and serve.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinacasell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons