F IT – Elina Casell

Elina Casell

Annons

F IT

Jag är så jäkla trött idag, min känsla är precis som kaffet ovan beskriver, är lite less på livet idag känsla typ,

Det var så otroligt varmt här på övervåningen i huset inatt att det var helt omöjligt att sova för mig och sen vaknade Theo också runt 2 tiden inatt och kunde inte sova, antar att det var värmen så han ville sova hos mig och han låg och vred och vände i två timmar kanske så jag tror på riktigt att jag inte sov en enda minut. Man var lagom pigg när jag skulle lämna barnen på dagis och sedan ta mig till gymmet, då upptäcker jag (när jag väl är framme i gymmet) att jag har tofflor på mig haha, seriöst, sacka om att vara helt bortom flötet. Så gjorde lite småövningar innan jag drog hem igen för var lite konstiga blickar man fick haha.

Har en sån konstig dag idag, ni vet när man vaknar upp och inte har någon bra känsla i kroppen, så känner jag idag, Hatar den känslan! Tänkte i alla fall ta med barnen ut till mina föräldrars hus på landet och kanske stanna där i helgen, dom är iväg på lite semester så vi har stället för oss själva, är ju lite lättare att vara där ute med barnen där man kan vara ute och springa och bada och mysa runt bland djuren. Natalie och Jonas (hennes kille) ska nog hänga med ut  idag och grilla lite och njuta av det fina vädret också så blir nog en mysig dag.  och hoppas att denna jobbiga känslan försvinner snart!

 

// I am soo tired today, my feeling is exactly what the coffee says above. It was extremely hot on the second floor of the house last night where all our bedrooms are so it was difficult for me to fall asleep and then Theo woke up at 2am and couldn’t sleep either, I guess it was because of the heat as well, So he wanted to sleep with me and he was tossing and turning for about 2 hours before he finally fell asleep again but I would say that my night was zero sleep. I was not tired at all this morning hmmmm after I left the kids at daycare and got my ass to the gym I just realized that I had forgot my workout shoes and was wearing slippers haha! I mean seriously,. I have a really weird day today, I just don’t have a good feeling in my body for some reason and I just don’t know why, I just hate that feeling. anyways, was thinking of bringing the kiddos to my parents house on the county side later today and just enjoy the weather, my parents are away on vacation so we got the place for ourselves this weekend, Natalie and her fiancé is probably coming out as well to enjoy the lake and sun and maybe grill something! Hopefully ill get rid of this feeling I have soon!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinacasell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons