& OTHER STORIES – Elina Casell

Elina Casell

& OTHER STORIES

jumpsuit: & other stories shoes: Top shop bag: Prada

När vi kom fram till Köpenhamn så släpade vi med oss väskorna till Hotellet och snabbt bar oss ut för att strosa på Köpenhamns gator. Vi tog en lunch på café Norden, åt en av dom bästa salladerna ever och så mysigt! Kan starkt rekommendera att gå dit om ni är här! Sedan gjorde vi stan en sväng innan vi svidade om för middag på The Market Asian som vi hade hört skulle vara bra, blev dock lite besvikna måste jag säga, det var gott men inget speciellt, vi blev rekommenderade att prova på deras 12 rätters meny, så man rullade ju hem efter det haha! Skriver mer om vad vi hittat på idag och imorgon när jag har kommit hem imon för nu ska vi hoppa till kojs här och jag kan knappt hålla ögonen öppna!

 

// When we got to Copenhagen and after we had checked in to the hotel we decided to just walk around and take in the atmosphere and we had lunch at café Norden where I had one of the best sallads Ive ever have tried, can really recommend that place if you are here! Then we looked in some stores before we went back to the hotel to change and head out for dinner at The market, we got recommended to take their 12 course set menu so thats what we did, we where a little bit disappointed abut the food if I’m gonna be honest, it was good but nothing special.. but we did get full tho haha It felt like I was rolling back to the hotell after! Ill give you a update of todays happenings, tomorrow! Now Im to tired to funktion! Good night!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinacasell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandra Svanström

  Vad härligt ni verkar ha haft det! Vilket hotell bodde ni på? Något du kan rekommendera? Försöker boka en weekend till Köpenhamn för nästa helg och måste försöka hitta ett bra hotell tills dess 🙂

  1. elinacasell
   elinacasell

   hade det super härligt! Vi bodde på Ascot hotell, inget jag kan rekommendera jätte mycket om jags kan vara ärlig, tyckte personalen var ganska otrevlig och själva rummen var inte alls så som dom såg ut på bild men finns ju mycket andra fina!:)

 2. Sandra

  Vad härligt ni verkar ha haft det! Vilket hotell bodde ni på? Något du kan rekommendera? Försöker boka en weekend till Köpenhamn för nästa helg och måste försöka hitta ett bra hotell tills dess 🙂