LIKE A DREAM – Elina Casell

Elina Casell

LIKE A DREAM

dress from Munthe

Hur fin är inte denna klänning från Munthe, som en dröm verkligen!

Vilka härliga dagar jag och Natalie har haft i Köpenhamn! Verkligen så mysigt och behövligt! Igår var vi på en liten shopping runda på strögen och strosade runt ibland gatorna vid Nyhavn, älskar verkligen Köpenhamn, Det är så fint och mysigt och massor av sötas små butiker! På kvällen så blev vi rekommenderade ett ställe som hette PS som skulle visa Sverige matchen (vi var ju självklart tvungna att se den hehe) och hade god mat också och härliga drinkar så vi satt där och hejade! Hurra för att dom vann, så himla gött!! Har sagt hela tiden till mina vänner att jag har en bra känsla och att jag tror att Sverige faktiskt kommer göra mkt bättre ifrån sig än vad många tror och än så länge stämmer det ju! Nu har jag kommit hem igen, duschat, slängt i mig lite mat och städat, Ska förbereda lite här nu tills barnen kommer imorgon då jag ska ha dom hela helgen för deras pappa ska till Spanien. har ju äntligen fått upp garderober i mitt sovrum också så har fått in mina kläder här och organiserat nu, så himla skönt att ha det klart så jag slipper springa Der i källaren och klä på mig där min provisoriska garderob var innan haha.. Hoppas ni får en fin kväll allesammans!

 

//Me and Natalie have had some fantastic days in Copenhagen! We have been strolling around by stöget and nyhavn, we watched the Swedish soccer game and ate som good food at the PS (yay we won) and we had an amazing breakfast at the union kitchen! I just love Copenhagen and all the cute little boutiques and everything else with it! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinacasell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.