HOME – Elina Casell

Elina Casell

HOME

Theos rum

Vardags rum

Köket

Tv rum

Hej!

Här är en look in till några delar av mitt hus som jag kommit relativt långt med, Theos rum är klart. Vardags rummet börjar arta sig, fick äntligen den fantastiskt fina fotöljen ifrån oxdenmarq som jag väntat på i flera veckor, är så kär i den, älskar dansk design! Och som ni ser så bytte jag ut den grå gröna mattan jag hade där (den fin åka upp i mitt sovrum istället) till den ni ser i ett mönster som jag köpte på VÄSTANHEM, totalt älskar den butiken, dom har så mycket fint! Köket målade jag med en väldigt fin lite rostig-rosa kulör i kalkfärg. Och TV rummet är fortfarande inte riktigt klart, ska upp lite gardiner och eventuellt en matta och som ni ser så jobbar jag på en fin tavelvägg men har inte hittat fler posters som jag tycker om så jakten fortsätter. Vill ni se mer av mitt hus så for ni hojta till så kommer det mer! Man bara älskar ju att gå runt och pilla och ändra om och testa nytt! Vad har ni för favorit inrednings butiker??

//Hi there! Here is a look into my new house, First you see Theos room, then parts of the living room, kitchen and the tv room area. Theos room is finished, the living room still has some stuff to do, but I did get my armchair from oxdenmarq today, live only waited for weeks to get it, but it was worth it I am so in love! I love danish design! And as you can see, I switched out the carpet from the greenish grey one (moved that to my bedroom) to this cool one with the pattern instead. I painted the kitchen in a rustic pink tone of chalk paint that I thought was beautiful and married well with the other colors in the kitchen, And the Tv area isn’t completely done yet but I’m getting there, I need some curtains and might want a rug and as you can see I’m still working on my picture framed wall, but haven’t found any more posters that I like yet, I kind of want them to represent me in some ways so I’m on a hunt! Do you want to see more of the house? If so Let me know and it will come! I can just walk around the house changing and moving stuff all day long its so much fun! Also do you have any favorite decor stores or furniture stores that you could recommend?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinacasell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linda

  Hej!
  Är detta ett gammalt hus, eller är det samma hus som du/ni byggde vid vattnet? Ser väldigt fint ut! Gärna lite utebilder också!

 2. Amanda

  Hej fantastiska du! Vad fint du har, älskar allt och önskar ännu mer inspo från ditt fina hem. En önskan är att du taggar lite av din inredning eller berättar var den är ifrån om man råkar vilja härma, hihi. Det jag är mest nyfiken på är hyllorna. Främst dom smala som står på sidan, letar efter ngt liknande. Är det Ikea och vad heter dom isf? Ha en fin kommande vecka <3

 3. Sandra

  Wow, Elina! jag har följt dig från det absolut första avsnittet av playmakers, jag fastnade för din starka karaktär, utstrålning och lugnet. Du verkar vara en fantastisk person! Jag kände sorg då du i senaste säsongen talade om att du kände dig olycklig. Jag är i exakt samma situation i livet känner jag, Jag har allt jag önskar, ändå känner jag ingen lycka. Jag hoppas kunna vara stark och hitta de jag behöver göra, Jag önskar dig och dina pojkar alla lycka i livet!

  1. elinacasell
   elinacasell

   tack fina du! Och det enda du kan göra är att lyssna på ditt hjärta och intuition så kommer du se att du också hamnar där du är menad i livet! skickar Styrke kramar!<3

 4. Heléne

  Hej! Jag ser bara dig o dina pojkar hela tiden. Vart har du gjort av din man? Vill han inte vara med på din blogg? Jättekul att få se vad du gör o följer så klart playmakers. Kram

  1. elinacasell
   elinacasell

   vet inte om du har läst någonting av min blogg tidtagare eller i tidningen men vi har separerat för några månader sedan. kram

 5. Frida

  Hej! Jag har följt dig sedan playmakers startade och måste bara säga wow vilken resa du gjort med din kropp!! Älskar när du visar övningar du gör i snap men när man väl ska träna och vill kolla på dem så är de ju borta. Letar efter lite övningar man kan göra hemma utan redskap mest. Skulle du inte kunna lägga upp lite tips här? Kram Frida

  1. elinacasell
   elinacasell

   hej tack!! ja men det skulle jag nog absolut kunna ordna med att kanske göra lite tränings videor, annars så ligger alla mina övningar på min Instagram sida som du kan kika på:) kram

 6. lisa

  Du har verkligen bra smak när det kommer till inredning och det är kul att den skiljer sig lite från alla andras enformiga marmor och mässing trend. Skulle vara jätte kul med fler inrednings inlägg och ärna att du tipsar om lite favorit butiker och kanske ger lite lyx/budget tips. Kram 🙂

 7. Mikaela

  Jag vill jättegärna se mer av ditt hus.Vad fint du har.Jag älskar inredning och får så mycket inspiration av andra.Mina favoritinredningsbutiker är många men för att nämna några,Länna möbler,R.O.O.M,Illums Bolighus och Svenskt Tenn.

  1. elinacasell
   elinacasell

   tack<3 den är platsbyggd från att jag köpte huset och så har jag bara bytt ut knopparna som jag köpte på K.rauta:)