IN MY AQUZARRO – Elina Casell

Elina Casell

Annons

IN MY AQUZARRO

Har fått väldigt mycket gjort idag, så skönt! Jag har städat huset, tvättat, gjort hemmagjord glutenfri pizza, (recept kommer upp om ni så vill) och sen så har jag äntligen spacklat klart mitt sovrum så imorgon ska jag äntligen måla och sen så ska lister på och garderober ska sättas in och det är klart! Yay!

Det är lite skönt att ha molniga och regniga dagar som idag för då får man inte dåligt samvete att man är inne och fixar en massa saker! Juste var ju på spira också med min kusin Hanna och kollade fotbolls matchen, så jäkla kul att Sverige vann och så glad för mina playmakers kollegor som får vara där nu och heja på sina män, måste vara en riktig upplevelse! Heja heja!

 

//I have gotten a lot of things done today, feels really good! Ive cleaned the house, done laundry and I made a gluten free pizza (recipe coming if you want it) and also I finished to putty my bedroom so now its just paint thats missing and my closets and its done YAY! oh and then me and my cousin Hanna went to SPIRA and watched the soccer game, so exciting that Sweden won, and Im so happy for my PLAYMAKERS colleagues that they get to experience being there now, must be so exciting! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinacasell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons