DECOR DETAILS – Elina Casell

Elina Casell

Annons

DECOR DETAILS

Här är en liten sneak peek på några inrednings detaljer från mitt hus och hur det börjar arta sig sakta men säkert, Det är lite grejer kvar att fixa, men har i alla fall kommit en bra bit på vägen! Mattan ovanför ser ganska grå ut på bilden men är mer grön irl, den är så fin och den hittar ni på ELLOS

Nu har jag prio att få iordning mitt sovrum som har behövt spacklas, läggas golv och måla och grejer, Mycket har jag gjort själv, älskar att måla och fixa, man önskar ju att man vågade sig på ännu större projekt ibland! Men om ni är nyfikna på att se mer så får ni säga till:)

 

// Here is a sneak peek of some decor details from my house and its starting to come together slowly but shorely. There is still some things to be done tho but I’ve come a good way! The rug above looks grey but is more green irl and I totally love it! Now my priority is to get my bedroom done because I have to putty and paint and get new floors and stuff, a lot of things I do myself and love that stuff, sometimes I wish I had the guts to do bigger projects! But if you are curious to see some more let me know!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinacasell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jennifer

  I have always enjoyed your decorating style. Please continue to post. Also glad you’ve got the English translation

 2. Emma

  Så snygg bokhylla! Ser ut att vara olika delar som du satt ihop. Var har du köpt det? Kul med din nya blogg!

  1. elinacasell
   elinacasell

   tack! Det är en bokhylla från Ikea som heter billy och som jag har målat i samma färg som väggen bara:)

Annons