FOCUS AND GOALS – Elina Casell

Elina Casell

Annons

FOCUS AND GOALS

Photo: Natalie Holmström

There is a lot going on in life right now, its focus on getting everything done and getting settled in my new house and also theres a lot of work related things happening now and that part actually makes me pretty excited and the last couple of days have felt like a fresh start in that department, I’m focused and determined to really reach my goals and dreams now and build even bigger ones for the future and its nice to have that to focus on also! Its all about positivity and opportunities in my thinking and thats how I’m gonna try to keep it!<3

//Det är mycket som händer i livet just nu, mycket vad gäller jobb också, känner att det är fokus på att få iordning allt i huset först och främst sen också på att lägga mycket mer fokus på mitt jobb nu och jag känner mig faktiskt taggad, på något sätt har jag känt nu de senaste dagarna speciellt som en nystart och taggad på att verkligen gå efter mina mål och drömmar och bygga ännu större mål för framtiden och sen är det också skönt att ha något att fokusera på! Nu är det positivitet och möjligheter som ska vara inom mitt tänkande och ingenting annat!<3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinacasell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons