CETAPHIL TÄVLING – Elina Casell

Elina Casell

CETAPHIL TÄVLING

CETAPHIL TÄVLING!

I samarbete med @cetaphilsverige har jag fått möjlighet att testa och utvärdera deras ansiktsserie. Deras återfuktande creme är super bra och ger jättefin lyster sen har jag min återkommande favorit som ni ser ovan, tar bort allt smink och även maskara utan att skada dina fransar och lämnar din hud super len, har varit en favorit för mig i många år och är så glad att den även finns i Sverige nu för något år sedan.

Nu har Cetaphil en grym tävling där 20 vinnare tävlar om 1 produktpaket till sig själv och 1 till en kompis, så passa på att överraska din bästis nu!

För att tävla; 1. Dela ditt bästa skönhetstips på min Instagram @elinacasellofficial under senaste cetaphil inlägget och tagga den kompis som du önskar vinna tillsammans med. 2. Följ även @cetaphilsverige på Instagram. Vinnaren annonseras på @cetaphilsverige den 14/3 så följ dom för att inte missa vinnarna och nya roliga tävlingar! #cetaphilsverige

LYCKA TILL!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinacasell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.