EVERY MOMENT COUNTS – Elina Casell

Elina Casell

EVERY MOMENT COUNTSPhoto: Janelle Etzel

bag PRADA skirt and sweater ELINACASELL.COM 

I realized today that theres barley 2 months left of the hockey season for us, this season just flew by so quickly its scary! And whats even scarier is that in april I will have one son turing 1 years old and another turning 4, I mean how crazy is that, I feel like I just had Oliver and Theo was just a baby a minute ago. Im really trying to soak in every moment I can with them because they only get bigger.

// Jag insåg idag att det knappt är 2 månader kvar av hockey säsongen nu, denna säsongen verkligen bara swischade förbi så snabbt att det är läskigt! Och vad som är ännu läskigare är att i april så kommer jag ha en liten kille som blir ett år och en annan som bli fyra! Jag menar vad hände där, känns som det var igår som Oliver kom till oss och Theo var en bäbis! Jag försöker verkligen ta in varenda ögonblick med mina fina pojkar som jag kan för dom blir ju bara större och större och man hinner knappt med!
 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinacasell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.