CETAPHIL – Elina Casell

Elina Casell

Annons

CETAPHILI samarbete med @cetaphilsverige

Jag har alltid haft väldigt torr hy och aldrig hittat något som funkat. Jag började använda Cetaphils serie för torr och känslig hy för jätte länge sedan och jag  är helt fast, älskar den! Slipper fnaset och tycker även jag har fått mycket finare lyster! Jag har använt deras serie nu som sagt i flera år och när dom ville göra ett samarbete så kände jag direkt att detta är något jag gärna rekommenderar då dom äntligen tagit in serien i Sverige också!! Spana in Cetaphils grymma sortiment som finns på apoteket!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinacasell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons