UNDER THE LEMON TREE – Elina Casell

Elina Casell

Annons

UNDER THE LEMON TREE


headband, sweater and headband ZARA mules STEVE MADDEN

Yesterdays game look, I love headpieces and have a bunch, and ZARA has a good collection with some different colors and patterns. And how pretty is the lemon tree behind me, Its almost something magical about it! Im gonna make myself some fresh lemonade today from the once I got from the tree yesterday!

I don’t have that much exciting things to write about today, sometimes Im just amazed over how much people care and assume things in others lives. It´s so sad and kind of make me laugh at the same time because it is so stupid. Because no one really knows whats really going on within others lives. There is always going to be people out there who wants to bring you down in one way or another, you will never be good enough for everyone, either you too fat, other think you are to skinny or whatever it may be or assume you do things and am a specific way, mostly because they wish you where, so they have a reason to talk bad about you instead of believing that what you see is what you get.  This negativity is something I don’t welcome into my life and neither should anyone of you out there, as I always say, the most negative people are that way because they are the once struggling the most for different reasons in their own lives! So I’m just sending out some love today to whoever feels the need to bring other people down to make themselves feel better because in the end it will only bring yourself down even more. If you decide to look at life more positively, life will automatically become better and more positive even if it might be hard to think that way sometimes. Thats all from me today!

// Jag har inte så mycket säga idag egentligen, är bara så jäkla trött på all negativitet som finns bland folk idag  och blir lite förundrad över hur mycket folk antar att dom vet om andras liv. Det är så sorgligt men samtidigt lite skrattretande. För ingen vet ju egentligen vad som försegår i andras liv. Det kommer alltid att finnas negativa människor som vill dra ner dig varenda chans dom får tyvärr, antingen att du är för tjock, för smal, förmodar att man är eller gör saker på ett eller annat sätt eller vad det nu kan vara, mestadels för dom troligen önskar att det var så, så att dom verkligen hade en anledning att kunna klaga istället för att försöka hitta något positivt att fokusera på. Hursom så välkomnar inte jag negativ energi i mitt liv jag försöker hålla mig borta från sådant! Men som jag brukar säga, dom som är mest negativa därute är ju dom som oftast mår som dåligas själva av olika anledningar! Så jag vill bara skicka ut lite kärlek idag, speciellt till er som kanske känner att ni är lite extra negativa för i slutendan så hjälper det aldrig att få någon annan att må dåligt för att du själv ska må bättre det kommer bara tynga dig själv så mycket mer i slutändan. Du är den som bestämmer hur du ser på livet, om du försöker se det positiva i alla situationer så blir ju livet mer positivt automatiskt även om det kanske är svårt ibland. Det var allt ifrån mig.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinacasell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Hej 😊
    Hur började du träna efter dina graviditeter? Du ser ut att vara i super bra form, stark och mår bra! 💪🏼

Annons