Elina Casell

STRIPES AND ZIPPERS


blouse SHEIN pants ELINACASELL shoes ZARA glasses CÉLINE

Photo: Janelle Etzel

I absolutfel love this striped top from SHEIN, I have been eying the Alpha and omega one thats almost identical, but honeslty I think this one has a better fit and is the faction of the cost, win win! And pairing it with my ELINACASELL black zipper pants to get some fun detail, I mean why wear regular black jeans when you can have these one, I love zipper details because it gives it a little more of an edgy feel to it!

Hope all of you is doing well! Im all up in my head right now, sometimes I wish that I could just shut down my brain for a little bit, it goes on overdrive and Im not sure that I like it. I tend to overthink things and try to fix things even things that might not be fixable. Anyway I rather be a fixer then a give upper.

// Jag är totalt förälskad i denna blusen från SHEIN, Har kollat på orginalet frun Alpha and Omega ett tag men tycker inte at deras fit var så bra vid armarna och denna sitter som en smäck plus att priset går ju inte jämför så två tummar upp på den! Sedan matchar jag den med mina svarta jeans med dragkedja detalj där bak för att göra det lite mer intressant, älskar kläder som är simpla men har någon detalj som får dom att stå ut! byxorna hittar ni på elinacasell.com Jag menar varför ska man ha helt vanliga svarta jeans när man kan ha dessa haha.
Annars hoppas jag att ni alla mår bra!? Själv känns det som mitt huvud håller på att explodera, jag har en tendens att tänka väldigt mycket, ibland önskar man att man bara kunde stänga av hjärnan och inte analysera saker så mycket! Jag är en sån som alltid vill fixa saker och det är riktigt jobbigt när man vet att det kanske inte går att fixa allt. Men men hellre vara så än någon som inte försöker.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Amy

    The photo shop on these photos is atrocious. If you really need a thigh gap that bad, please learn how to photoshop properly so it doesn’t distract from the rest of the picture.

    1. Kim

      So glad I’m not the only one to notice this. It’s pretty obvious this is an altered image (http://tinypic.com/r/2hs428h/9). Even if you couldn’t tell just by the lines, you can tell because there is bright green between her legs when you can clearly see that it should be cement. LOL!