ELINA CASELL LEATHER JACKET – Elina Casell

Elina Casell

ELINA CASELL LEATHER JACKET

 

leather jacket ELINACASELL boots STUART WEITZMAN t-shirt H&M

PHOTO: JANELLE ETZEL

My ELINACASELL grey leather jacket is FINALLY here! AND whats even better is that valentine is just around the corner and we want to celebrate that with 20% off site wide (men and womans wear) at ELINACASELL.com (link) if you use code LOVE20 and its valid thru February 15th. But thats not it, we are feeling a little extra love right now so we also have free shipping worldwide! So get your favorites for your loved once or why not give yourself some love and get something for you!?

// Min gråa skinnjacka har äntligen kommit till elinacasell.com OCH nu när alla hjärtans dag är runt hörnet så vill vi sprida lite extra kärlek genom att ge 20% av på hela sortimentet med kod LOVE20 vid utcheckning PLUS gratis frakt över hela världen!! Så passa på att shoppa något fint till era käraste eller varför inte skämma bort er själva med något nytt i garderoben!? 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinacasell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. itdept

    Denna kvällen ville jag bära en vit klänning, jag letade efter en klassisk knälång modell som jag tänkte att jag skulle kunna titta tillbaka på och gilla. Jag ville inte köra på något hippt för stunden eller köra på något supertrendigt för jag vet att det brukar finnas stor risk för att jag ångrar det. Inte för att det gör något, det viktigaste är ju att man går på sin egen magkänsla och för mig kändes något enkelt och klassikt helt rätt. Jag snubblade över denna klänningen på en liten liten butik i Soho i NY. Den kändes faktiskt rätt men trots det velade jag in i det sista, det var faktiskt J som till slut sa att det var bland det finaste han sett mig i så att till slut så slutade jag leta och körde på den.