SOUL SEARCHING – Elina Casell

Elina Casell

Annons

SOUL SEARCHING

long shirt ZARA jeans INTERMIX belt EXPRESS

So a little update from me since last, last Friday me and some of the girls got tickets to the Katy Perry concert so we went, Im not a huge Katy Perry fan but it was a interesting and fun show for sure and it was nice to get away and do something with the girls! And of course the kiddos got sick (AGAIN) nothing new there…I’m just laughing at this point because it is just a never ending story, anyhow, they are better now! This weekend Nik´s parents and his sister is coming for a visit for a week so thats something we look forward to! Other then that I have been doing some soul searching and I think I have figured out some things finally! And Im kinda excited about it! Time to start a new chapter in my little book called life!

// Här kommer en liten update från senast, förra fredagen så gick jag och några av tjejerna ifrån laget på Katy Perry konsert som vi hade fått biljetter till, är egentligen inget super fan så av Katy Perry direkt men det va en rolig och intressant konsert och något roligt att göra, kul att komma ifrån allt en liten sväng! Och självklart så har ju barnen vart sjuka igen, men det är ju inget nytt där, börjar typ skratta när jag tänker på det för det är heeelt sjukt, tar liksom aldrig slut. Men dom är lite bättre nu iaf! Annars så kommer Niklas föräldrar och syster hit på söndag så det ska bli jätte kul att få lite besök igen! Och sist men inte minst så har jag gjort lite soul searching och kommit fram till några grejer äntligen, och jag känner mig rättså förväntansfull faktiskt. Dags att starta ett nytt kapitel i min lilla bok kallad livet!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinacasell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons