Elina Casell

MODERN LUXURY SCOTTSDALE

One of my looks from the shoot with scottsdale magazine, coming out in march.

These last couple of days have continues with sickness.. this weekend I had to bring in Oliver to the ER because he has severe croup and couldn’t breath so they wanted to keep him for observation over night, so wasn’t a lot of sleep for us that night and then the next day I had my photoshoot with MODERN LUXURY magazine (scottsdale mag) so wasn’t really at my A game but it was a fun shoot and I’m excited to see how they turned out! And yesterday I was by myself with the kiddos and me and Theo got food poisoning and was throwing up all night so stuff just keeps on coming our way, it would be nice with a break from all sickness now! Its like a never ending story haha, but I’m trying to keep my spirits high! Im gonna go to bed early today and try to catch on some of that lost sleep and hopefully I will have more energy tomorrow! have a great night!

// De här senaste dagarna har fortsatt med sjukdom.. i helgen var jag tvungen att ta Oliver till akuten för han hade extrem krupp och svårt att andas så han var tvungen att vara kvar över natten, blev inte mycket sömn för någon den natten precis, sen hade jag ett photoshoot för en tidning ”modern luxury scottsdale” så kände mig ju inte direkt jätte redo för ett photoshoot med ingen sömn och sjukt barn i tankarna, men det gick bra och ska bli kul att se slut resultatet sen! Sen igår så åkte jag och Theo på matförgiftning så vi låg och kräktes hela natten, haha känns verkligen som det aldrig tar slut med all skit att det nästan är skratt retande! Men men förhoppningsvis får vi en paus från allt nu och kan hålla oss friska! Tänkte hoppa i säng tidigt för att ta igen all sömn, så hoppas jag att jag vaknar med lite ny energi imorgon! Ha en härlig kväll allesammans!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.