Elina Casell

PLANS IN THE MAKING

PHOTO: JANELLE ETZEL

Blouse CHICWISH jeans H&M heels SERGIO ROSSI

Ive had so many thought lately about a lot of different things, its like I can’t seem to shut my brain off. Anyone recognize this feeling? its so mentally exhausting! Even tho I feel very happy with my life in general its just some pieces Im still trying to figure out for myself, but Ill get it eventually. I just need a mental break I think haha.

I just got a call today that Scottsdale Magazine wants to do a spread about me in their magazine so on Sunday we are doing a fun shoot! Im excited, its always fun with these things and also I feel honored that they want me to be a part if their march issue!

I have a lot of work ahead of me because I have some new business plans in the making and I know it will take a lot of time and effort from my side to make it happen so Im trying to prepare for it to all come true! Its all about finding that passion of yours and never stop working towards that. Its all a process. And the reward is waiting for you after all that hard work thats what you have to tell yourself to get where you want to be!

// Mitt huvud har snurrat med så mycket olika tankar på senaste om allt möjligt, det går liksom inte stänga av hjärnan. känner någon igen sig? Man blir helt slut! Jag är jätte nöjd och glad med mitt liv men det är bara några bitar som jag måste lista ut som inte fallit på plats än, men det gör det så småningom! Behöver bara en liten mental break känns det som haha. Men på tal om något helt annat så fick jag ett roligt samtal idag ifrån Scottsdale Magazine som vill göra en artikel om mig i deras tidning, så på söndag vankas det photoshoot, och jag är jätte taggat, det är alltid lika roligt med sådana här grejer och känner mig ärad att dom vill ha med just mig i deras tidning som kommer ut i mars. Jag har också väldigt mycket jobb framför mig för jag har några nya business idéer pågång och det kommer kräva väldigt mycket tid och jobb från min sida, men allt handlar om att hitta sin passion och jobba mot att komma dit, och sedan hoppas att allt slit är värt det i slutet! Det är det man måste ha i bakhuvudet för att kunna lyckas.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.